League of legends Riot Armina turnuvaları


League of Legends Türkiye resmi sayfası güzel bir turnuva haberi yayınladı. Habere göre Riot Armina özel turnuvalar için tüm Türkiye'yi dolaşacak. İşte haberin tamamı...



Riot Armina Türkiye’nin dört bir yanındaki League of Legends oyuncularıyla buluşmak, tanışmak ve eSpor coşkusunu turnuvalar ile yaymak için yollara düşüyor. Bu gezide kendisine bir Riotçu daha eşlik ediyor olacak.
Riot Armina her hafta sonu farklı bir şehri ziyaret edecek, kafelerde sizinle buluşacak, eSpor ve lisanslı eSpor oyuncusu olmakla ilgili bilgi verecek, sürpriz hediyeler dağıtacak ve en önemlisi rekabeti bol, eğlenceli League of Legends turnuvaları düzenleyecek!
Tabii ki Riot Armina’yı size eli boş gönderecek değiliz. Her turnuva sonrası dereceye giren takımlara RP ödülleri, sürpriz hediyeler ve yalnızca bu etkinliğe özel şampiyon ve kostüm kodları da yıl boyunca sizi bekliyor olacak!
Tüm Türkiye’yi kapsayan turnuvaların ardından her bölgenin birincisi olan takım, Türkiye’nin ilk profesyonel ligi olacak 2015 Sezonu’nun Türkiye Büyük Finali’ni izlemek üzere İstanbul’da misafirimiz olacak. Riotçular ve profesyonel eSpor oyuncuları ile bu büyük finali yerinde izlemek isteyen tüm sihirdarlara duyurulur!
Riot Armina toparlanıp yola çıkmaya hazır olduğunda detayları sizlerle paylaşacağız.

Yorum Gönder